Home > Cursuri acreditate > Invata sa vinzi-Invata marketing online!

Invata sa vinzi-Invata marketing online!

In weekend-ul 3-4 martie, sustinem primul curs de Marketing online din acest an. Deschidem sesiunea de training de primvara cu o tematica dedicata persoanelor care doresc sa-si inceapa propria afacere pe Internet si celor care au deja un site si doresc sa il promoveze, repectiv sa il dezvolte intr-o sursa de venit.

La finalul cursului, participantii vor sti sa isi creeze propria identitate pe Internet, sa dezvolte traficul pe site-ul promovat, sa gestioneze campanii de promovare prin social media, campanii de promovare Google Adwords sau de e-mailing.

Trainingul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor – CNFPA. Costul formarii este de 500 lei, fara TVA, iar ultima zi de inscriere este 1 martie.

Pentru alte informatii cu privire la tematica trainingului sau inscriere va asteptam sa ne contactati la adresa noastra de mail, ruxandra@cbmanagement.ro sau ne puteti da un telefon: 031.428.24.44

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment