Home > Cum sa..?, PR Tips > Creative si Pilgrims UK lanseza un nou concept de training de comunicare

Creative si Pilgrims UK lanseza un nou concept de training de comunicare

Creative Business Management, in parteneriat cu Pilgrims UK au lansat, vineri, 18.11.2011 un  nou concept de training de comunicare in afaceri in limba engleza. Prezentarea noului concept de cursuri a fost facuta de head trainerul Pilgrims, Kevin Batchelor, in cadrul unei sesiuni demonstrative la care au participat manageri de companii si responsabili de HR.

Cursurile promovate de Pilgrims in Romania prin partenerul sau Creative Business Management sunt sustinute in limba engleza de traineri cu experienta in comunicare din Marea Britanie. Noul model de comunicare in afaceri presupune utilizarea calitatilor de leadership, folosirea impactului pe care il avem asupra celorlalti si cum sa folosim propriile abilitati pentru a realiza o comunicare mai eficienta.

Evenimentul care a incheiat Saptamana Globala a Antreprenoriatului a constat intr-un training activ si neconventional, in care notiunile de comunicare s-au imbinat cu exercitiile de public speaking. In cadrul trainingului accentul s-a pus pe modul in care limbajul corpului influenteaza ceea ce dorim sa comunicam persoanelor din jur. Kevin Batchelor sustine ca atunci cand comunicam cu ceilalti “7%  este prezentat de cuvinte, 38 % consta in tonul vocii, iar 55% in modul cum ne exprimam nonverbal”. Asadar, limbajul corpului si atitudinea pe care o transmitem  capata o importanta mult mai mare decat ceea ce comunicam in mod verbal.

Cursurile Pilgrims Marea Britanie se adreseaza atat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare, cat si companiilor care au nevoie de leaderi organizationali. Trainingurile sunt concepute astfel incat sa duca la cresterea increderii in sine si exprimarea naturala in cadrul situatiilor internationale.

Creative Business Management este agentie de PR si firma de training din Bucuresti care ofera cursuri inovative de formare in cele mai noi  domenii de activitate, cum ar fi relatii publice, marketing online sau leadership.

Informatii suplimentare puteti obtine la:
Creative Business Management

Catalina Soare

PR Assistant

Mobil: 0746 943 982
Email: catalina@cbmanagement.ro
Web-site: www.cbmanagement.ro

 

 

 

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment